dimecres, 7 de març del 2012

RIVER DEEP MOUNTAIN HIGH



Avui fa anys d'una cançó electritzant! Una cançó que va marcar tants i tants seguidors del R&B com qualsevols dels Beatles! Una cançó insignia que va convertir Tina Turner en una icona del segle XX!

Es tracta d'aquest RIVER DEEP MOUNTAIN HIGH d'en Phil Spektor, provablement el millor treball del productor, aquest himne R&B que un dia com avui de l'any 1966, Tina Turner van enregistrar amb tot aquell famòs "mur de sò" del peculiar i extravagant productor nordamericà.

Ara, Tina Turner ja n'ha fet 72, però gracies a internet, avui podem posar imatge a aquell "black hurricane" que en deien fa més de 40 anys, aquella impactant Tina Turner de la primera època que he penjat al sonora perquè disfruteu de la mítica cancó, en un enregistrament original de promoció bestial, i la que va interpretar en la gira que va fer pel seu 70 aniversari. Dos moments molt diferents però totalment espectaculars, per raons també molt diverses, de la carrera de la meva favorita de tota la vida. Un crack!!!! I Love You Tina!