dimarts, 20 de març del 2012

PRIMAVERA CALE



Avui és primavera. I per celebrar-ho aquesta nit hi ha un akelarre del pop-rock a la Sala Apollo de Barcelona. Allà estarem tots els seguidors d'aquest supervivent per naturalesa. És l'arribada del rei de l'underdroung a Barcelona. És la tornada a casa nostra d'en JOHN CALE, que amb 70 anys recent fets, i disc nou (EP "Extraplayfull"), s'apareix un altre cop als escenaris de casa nostra amb el títol de llegenda guanyat a pols.

No cal dir res més de JOHN CALE. Exmembre de la mítica Velvet Underground que va marcar totes les generacions que van seguir a la dels 60, gran experimentador musical, gairebé mai revisador dels seus propis èxits, músic de cap a peus amb grans èxits i òsties soberanes a les seves espatlles, inconformista recalcitrant, visionari sonor extraordinari, i productor d'altres llegendes com The Stooges, Patti Smith, l'oblidat Kevin Ayers, LCD Soundsystem, o Siouxie Sioux and the Banshees, entre molts...

Ell és una de les llegendes del pop, i no ens el podem perdre.
Avui celebrem la primavera Cale, doncs, amb aquesta imatge de Banksy pintada sota un pont de Londres, i aquesta versió d'Hallelujah d'en Leonard Cohen (la primera que se'n va fer l'any 1991), per rematar la festa amb l'últim clip que corre per You Tube (Catastrofuk) d'aquesta divinitat que avui a la nit s'apareixerà a la Sala Apolo. Que vostès ho al·lucinin bé!