divendres, 28 de desembre del 2007

DESPRÉS DE L'ATIPADA... MACROBIÒTICA MUSICAL: VIENNA VEGETABLE ORCHESTRA

Quina autèntica delicia!!!!
Quin gust musical!!!!!
Quin descobriment!!!!

Com conciliar les nostres ànimes penedides i els estomacs hiper-activats després dels excessos d'aquestes darreres setmanes? Aquí teniu la recepta per acabar i/o començar l'any amb una certa harmonia entre cos i esperit. La proposta més descabellada que se li hagi pogut acudir mai a cap melòmen.

Es diuen VIENNA VEGETABLE ORCHESTRA, i tal i com diu el seu nom són austríacs i no toquen instruments convencionals, sinó la flauta de pastanaga, el nab, la carbassa, l'auberginia, el pebrot amb sordina, el cogombre tenor, i la col lombarda, entre tota mena de varietats vegetals capaces de cautivar un públic tant divers (des dels amants de la música clàssica a l'electrònica) com la pròpia oferta 100% orgànica.

És cert que no són els pioners en aquest tipus d'experiències musico-alimentaries. Ja fa un parell d'anys que el duet electrònic britànic Matthew Herbert van sorprendre l'afició amb el disc "Plate du Jour", tot un disc de culte fet a base de samplejats de sons obtinguts en una cuina, amb aigua, sucre, cafeteres, i d'altres mostres extretes de la manipulació d'aliments diversos. Tanmateix, a dia d'avui, la VIENNA VEGETABLE ORCHESTRA ja te dos discos en el seu haver, i en el que sembla tota una empresa seriosa, malgrat tots els dubtes que us puguin venir al cap.

Fa poc van editar el nou disc titolat "Automate", on queda molt clara l'evolució de la banda, l'entrada en el món de l'electrònica. Si teniu curiositat per sentir la música més rica en vitamines i més baixa en calories de la història podeu visitar la web de la banda a l'adreça:

Tot i així, no hi ha res com veure un fragment dels seus recitals en directe, per cert, suposem que únics, donada la curta vida i la caducitat dels instruments.


Una experiència única també que espero que us diverteixi i com a mínim serveixi perquè tingueu en compte seriosament el bon proposit de menjar millor de cara al 2008.

Bon Any, Bona Música, i Bona Salut.