dimarts, 23 d’octubre del 2012

SERGE GAINSBOURG CONTINUA VIU...


Serge Gainsbourg segeuix sent l'estrella de les subastes, amb el manuscrit original de la cançó "L'homme à la tête de chou", venut dijous 25 d'octubre a Nantes.


Després del manuscrit de la cançó "Sorry Angel" pel que es va pagar 51.150€,  "Love on the Beat" pel que es va pujar fins els 39.150€ (el novembre de l'any passat al Sotheby de Paris), i el de "La Javanaise", venuda l'any 2002 a Drouot a 33.895€... Ara li toca el torn al manuscrit de "L'homme à la tête de chou", la cançó que va donar títol a l'LP que el cantant francès va editar l'any 1976, i que el pròxim 25 d'octubre surt a subasta a Nantes també, partint d'un preu de sortida de 6.000/8.000€. A veure quin preu assoleix.

Sigui com sigui, això vol dir, que la figura del mític cantautor continua més present que mai. I malgrat ja s'ha editat tota la seva discografia, i s'han fet tots els homenatges possibles (el concerts orientals que Jane Birkin ha fet recentment amb el seu repertori, o el disc del seu fill Lulú), fins i tot al cinema (amb uns resultats no gaire extraordinaris, però tampoc indignes), GAINSBOURG és encara amb nosaltres.

Només volia acabar amb el tema recordant que aquest mes de novembre el Festival IN-EDIT BEEFETHER inclou un documental magnífic titulat "JE SUIS VENU POUR TE DIR... GAINSBOURG PAR GINZBURG".
No us el perdeu, fa molt bona pinta, tant com les seves cançons, i la seva memoria...